Autoverzekering: via PrizeWize zonder zorgen de weg op

 
 

Iedereen die in Nederland een auto bezit valt onder de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM). Zodra een kenteken op je naam staat ben je verplicht om een autoverzekering af te sluiten. PrizeWize biedt je de mogelijkheid verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken, zodat je de beste keuze maakt.

In deze categorie vind je ook:
 
 
 
 
 
Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering?Autoverzekering vergelijken
 
 
 
 
 

Verschillende soorten autoverzekeringen

Als eigenaar van een auto ben je verplicht een basisverzekering af te sluiten die de schade vergoedt aan de tegenpartij.
Houd er rekening mee dat deze wettelijke aansprakelijkheidverzekering (wa) de schade aan je eigen auto niet vergoedt. Hiervoor moet je een uitgebreidere verzekering afsluiten zoals een wa + beperkt casco of wa + casco verzekering.

Naast de basisverzekering kun je ook nog een keuze maken uit verschillende aanvullende verzekeringen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Beste autoverzekering voor de laagste premie

Wanneer je een autoverzekering afsluit, wil je natuurlijk de beste polisvoorwaarden tegen de laagste premie.
Bij PrizeWize ben je dan op het juiste adres. PrizeWize streeft ernaar om je een zo volledig mogelijk aanbod te geven.

Graag een autoverzekering afsluiten, maar kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.

 
 
Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 012