PrizeWize-garantie voor internet, bellen & tv

Vergelijk je internet, bellen en/of tv en stap je over via PrizeWize? Dan profiteer je van onze PrizeWize-garantie. Deze bestaat uit 5 kernelementen die er samen voor zorgen dat je de juiste keuze maakt!

 
Internet, bellen en TV abonnementen vergelijken? Vergelijk de volgende combinaties:

Internet   Internet + Bellen    Internet + TV   Digitale TV   Internet + Bellen + TV
 
 

100 % onafhankelijk

PrizeWize werkt 100 % onafhankelijk. Bij ons sta je als klant op nummer 1. De verschillende providers hebben geen direct of indirect belang in PrizeWize en het maakt voor ons niet uit naar welke provider je overstapt. We kunnen je onze service gratis aanbieden omdat we voor elk afgesloten contract een provisie van de provider ontvangen. Deze provisie is voor iedere provider gelijk. Op deze manier zijn we in staat je de beste en bovendien 100% onafhankelijke service aan te bieden.

 

Altijd de laagste prijs

PrizeWize is constant op zoek naar de beste tarieven en aanbiedingen. We sporen aanbieders aan om hun goedkoopste aanbieding op onze site te plaatsen.

Ben je overgestapt via ons en kom je diezelfde dag op een andere site een betere aanbieding tegen? Dan betaalt PrizeWize je het verschil voor het hele jaar volledig terug.

 

Exclusieve kortingen

Providers plaatsen via onze website speciale actietarieven voor verschillende abonnementen. Als je via PrizeWize overstapt, profiteer je van deze exclusieve kortingen. Zo bespaar je tot wel honderden euro's.

 

Gratis overstapservice

De meeste providers hebben onderlinge afspraken met elkaar die ervoor zorgen dat je zonder problemen kunt overstappen. We helpen je hier graag bij. We brengen hiervoor geen kosten in rekening.

 

Volledig overzicht

PrizeWize staat voor kwaliteit en volledigheid. De prijzen wisselen en voorwaarden veranderen. Mede hierom zien we het als een van onze belangrijkste taken je de juiste informatie over tarieven en aanvullende informatie over de producten en diensten te geven.

We bieden je een volledige weergave van alle telecomcontracten die op je adres aanwezig zijn. Het kan voorkomen dat niet alle aanbieders in de lijst tevoorschijn komen. Dit komt omdat niet alle producten op iedere postcode beschikbaar zijn. Daarnaast heeft de telecommarkt veel verschillende en ook kleine aanbieders.

PrizeWize heeft ervoor gekozen om alleen de providers met een marktaandeel van meer dan 5% op te nemen in de vergelijker. Voor jou heeft dit 2 voordelen:

  1. Je wordt beschermd door de goede naam die de provider heeft hoog te houden.
  2. Je krijgt geen ellenlange lijst met aanbieders gepresenteerd waarvan je nog nooit hebt gehoord en niet weet of ze betrouwbaar zijn.
 
Alleen internet of toch liever een combinatiepakket vergelijken?

Internet   Internet + Bellen    Internet + TV   Digitale TV   Internet + Bellen + TV  
Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 000