Waarom Internet & telefonie vergelijken?

Vergelijk direct
Internet en Telefonie!

Introductie: waarom vergelijken?

Met de toename van breedband Internet toegang, mobiele telefonie en het aantal aanbieders spitst de keuze zich naast service steeds meer toe op prijs en nog snellere verbindingen. Je huidige Internet abonnement kan dan ook zeer wel duurder en-of trager zijn dan nodig. Afhankelijk van voorkeuren en gebruik - download/belt men veel of weinig, ben je vaak of zelden online - zijn er verschillende bundels. Met ADSL of Kabel internet kan men bovendien tegelijk gebruik blijven maken van de vaste telefoon. Men behoudt doorgaans het oude nummer (portering), de service blijft continu beschikbaar.

Om direct alle Internet & telefonie abonnementen te vergelijken klik je hier: Internet & telefonie vergelijken

Hoe gaat het vergelijken van Internet & telefonie in zijn werk?

Bij het afsluiten van een Internet & Digitale Telefonie dien je rekening te houden met verschillende kosten. Deze lopen van opstartkosten tot abonnementskosten en kunnen eenmalig of maandelijks zijn. Op PrizeWize worden bij alle pakketten de kosten in detail vermeld. Sommige providers bieden de mogelijkheid tot aansluiting van een ADSL verbinding door een monteur. Indien deze mogelijkheid geboden wordt, dan toont PrizeWize dit, eventueel tezamen met een lopende aanbieding, in de pakketinformatie.

De vergelijker zoekt de postcode alle aanbieders van Internet & Digitale telefonie op en vergelijkt ze voor je situatie, met alle kosten en product eigenschappen. Men hoeft slechts enkele gegevens in te vullen. Zo bespaart men al snel tientallen euro's per jaar!

Hoe kan PrizeWize deze vergelijkservice voor Internet & telefonie gratis aanbieden?

PrizeWize heeft afspraken gemaakt met de grotere aanbieders van Internet & Digitale telefonie om een commissie te ontvangen wanneer een klant via de PrizeWize website overstapt. Hierdoor kan PrizeWize de vergelijkings service kwalitatief hoogstaand en gratis houden. Commerciƫle relaties hebben geen invloed op de resultaten in de vergelijkingen, aanbieders worden correct en onpartijdig weergegeven.

Uit welke Internet & telefonie abonnementen kan ik kiezen?

Met de vergelijker kan men eenvoudig nagaan welk beschikbaar pakket het beste aansluit bij de voorkeuren en wensen. Alle beschikbare combinaties voor de postcode worden in het resultaat meegenomen, met de filteropties kan men dit vervolgens zelf nog aanpassen.

Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 000