PrizeWize in een nieuw jasje

PrizeWize is vernieuwd! Wij van Prizewize hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om dé vergelijkingswebsite een opknapbeurt te geven. Natuurlijk blijft onze vertrouwde kwaliteit en service door deze metamorfose gewoon behouden.

Wie bij ons vergelijkt mag zich een bewuste consument noemen. De consument die van duidelijkheid, eerlijke diensten en de beste deals houdt. Voor jou hebben we onze website verbeterd! Jij vergelijkt en wij doen het grondige speurwerk om zo inzicht te geven in de werkelijke kosten van de diensten en producten.

De nieuwe website heeft een fris en eigentijds design gekregen. We hebben gekozen voor een andere indeling waardoor nog duidelijker naar voren komt wie PrizeWize is, op welke manier PrizeWize je helpt met vergelijken en hoe je geld kunt besparen op diverse contracten, abonnementen, verzekeringen en financiële diensten.

Wat is er veranderd?

  • We hebben het hoofdmenu, met de verschillende markten en belangrijkste informatie, van de linker kant naar boven verplaatst. Dit betekent dat er meer ruimte is om je een beter overzicht te geven van de verschillende producten die je bij ons vergelijkt!
  • Het aanvraagproces hebben we geoptimaliseerd. Dit houdt in dat je makkelijker vergelijkt en een aanvraag kan doen. Voor de vergelijking voer je alleen een aantal gegevens in en wij zorgen er vervolgens voor dat je altijd een persoonlijk overzicht krijgt met de nieuwste en beste deals! Daarnaast word je tijdens een aanvraag beter begeleid en ondersteund.
  • Het maakt niet meer uit hoe groot of klein je computerbeeldscherm is. De nieuwe website heeft een vaste breedte zodat je altijd de volledige website te zien krijgt. Hierdoor hoef je niet meer naar links en rechts te scrollen en je krijgt direct een duidelijk overzicht van de hele website!

Wat blijft er hetzelfde?

Er is ook veel hetzelfde gebleven! De kwaliteit van onze berekeningen en vergelijkingen blijft zoals je gewend bent. Dé onafhankelijke vergelijking met speciale kortingsacties waarmee je honderden euro’s per jaar kunt besparen!

Wil je terug naar de oude website? Deze is nog tijdelijk beschibaar via deze link.

Heb je vragen of opmerkingen over ons nieuwe design? Gebruik dan het contactformulier.

PrizeWize. De beste keuze. Zonder twijfel.

Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 000