PrizeWize-garantie voor energie

 
 

Energie vergelijken en overstappen via PrizeWize? Dan profiteer je van onze PrizeWize-garantie. Deze bestaat uit 5 kernbegrippen die er samen voor zorgen dat je de juiste keuze maakt!

 
 
 
 
 
Energie vergelijken? Dat doe je via PrizeWize!Energie vergelijken
 
 
 
 
 
 
 
 

100% onafhankelijk en volledig

PrizeWize is 100% onafhankelijk en volledig. Als klant sta je bij ons op nummer 1. Leveranciers hebben geen direct of indirect belang in PrizeWize. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij ontvangen van iedere leverancier een vergoeding van gelijke hoogte. Een leverancier kan zijn positie op de markt positief beïnvloeden door met goede actiekortingen te komen.

Leveranciers zien in dat een transparante, eerlijke werkwijze of dienstverlening op de lange termijn zorgt voor klantenbinding en klanttevredenheid. Dit maakt het voor jou alleen maar aantrekkelijker om over te stappen.

 
 
 
 
 

Altijd de laagste prijs

PrizeWize is continu op zoek naar de beste tarieven en aanbiedingen. We onderhandelen met energieleveranciers om je de beste deals te kunnen aanbieden.

PrizeWize biedt altijd de laagste prijs. Ben je echter overgestapt en kom je op dezelfde dag hetzelfde actiecontract van dezelfde leverancier tegen bij iemand die een nog lagere prijs biedt? Dan betalen we je het verschil in actiekorting terug!

 
 
 
 
 

Exclusieve kortingen

Stap over via PrizeWize en profiteer van exclusieve kortingen. Je besparing kan zo oplopen tot € 400,-. Leveranciers zetten vaak exclusieve actietarieven op onze website. Daarnaast kun je profiteren van een welkomstpremie. De hoogte hiervan verschilt per leverancier soms flink.

PrizeWize hanteert strenge spelregels voor besparingsacties. Als een leverancier niet aan deze regels voldoet, wordt het product niet meegenomen in de vergelijking. Dit doen wij om je als consument te beschermen.

 
 
 
 
 

Gratis overstapservice

Wij helpen je graag met de overstap naar de leverancier van je keuze. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening. De nieuwe leverancier zegt je huidige energiecontract voor je op.

 
 
 
 
 

Als beste getest door de ACM

Onze vergelijker is grondig getest door de energiekamer van de Autoriteit Consument & Markt (ACM - voormalig NMa). Dit betekent dat wij garant staan voor onder andere correctheid en betrouwbaarheid.

De ACM heeft onderzoek gedaan naar de informatieverstrekking van prijsvergelijkingswebsites zoals PrizeWize. Deze instantie ziet erop toe dat vergelijkingswebsites en energiebedrijven je correct en volledig informeren.

In het onderzoek werden 13 prijsvergelijkingswebsites beoordeeld op 5 criteria. Deze criteria waren correctheid, onafhankelijkheid , informatievoorziening, volledigheid en duurzaamheid. PrizeWize scoorde hier op alle punten voldoende tot zeer goed, waarmee het in de lijst staat van beste prijsvergelijkingswebsites van de Consuwijzer.

Lees het volledige rapport op de website van de ACM.
 
 
 
 
 
  Direct besparen op energie?Energie vergelijken
 
 
Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 000