Je inboedel goed verzekerd via PrizeWize

inboedelverzekering

Stel, je komt na een lange dag werken thuis en je complete woonkamer ligt overhoop. Er is ingebroken. Dit is precies één van de momenten waarbij het erg prettig is wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten. De inboedelverzekering vergoedt namelijk de schade aan je inboedel door bijvoorbeeld diefstal.

In deze categorie vind je ook:
 

Wat is er verzekerd op je inboedelverzekering?

Alle verplaatsbare zaken in je huis zijn verzekerd tegen schade.  Bij de inboedelverzekering is het goed om de verschillende polisvoorwaarden met elkaar te vergelijken. Zo stelt de ene verzekeringsmaatschappij bijvoorbeeld strengere eisen bij diefstal of waterschade dan de andere.

 

Beste inboedelverzekering tegen de laagste premie

Wanneer je een inboedelverzekering afsluit wil je natuurlijk de beste polisvoorwaarden tegen de laagste premie. PrizeWize streeft ernaar zo volledig mogelijk te zijn in zijn vergelijker voor de inboedelverzekering.

Wil je graag de garantie hebben dat wanneer jij je huis verlaat, je spullen goed verzekerd zijn? PrizeWize helpt je graag verder! Bel ons van maandag - vrijdag tussen 09:00 en 20:00 uur op 088 66 99 012 (lokaal tarief).

 
Goed verzekerd je spullen in je huis kunnen achterlaten?  Inboedelverzekering vergelijken
Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 012