Pakketverzekeringen: alles-in-één-verzekering via PrizeWize

De laatste jaren is het verzekeringspakket steeds populairder geworden. Dit is niet vreemd aangezien de premieopslag en administratieve kosten bij een pakketverzekering maar 1 keer worden doorberekend. Daarnaast krijg je maar 1 nota thuisgestuurd en voor alle verzekeringen heb je 1 aanspreekpunt.

Op deze pagina vind je informatie over:
 
Alle verzekeringen in één pakket afsluiten? Pakketverzekering vergelijken
 

Eigen invulling van je pakketverzekering

Als je een pakketverzekering afsluit, geef je direct aan welke verzekeringen je wilt meenemen in je pakket. Vervolgens vul je per verzekering in welke onderdelen je allemaal verzekerd wilt hebben. Zo krijg je een persoonlijk verzekeringspakket.

 

Streven naar een volledige vergelijking

PrizeWize streeft ernaar zo volledig mogelijk te zijn in de vergelijking van verzekeringen. Op dit moment geven nog niet alle verzekeraars de informatie over hun verzekeringen vrij. Ons doel is om in de toekomst steeds meer samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Wil je ook gebruik maken van de voordelige pakketpolis? PrizeWize helpt je hier graag verder bij! Bel ons van maandag - vrijdag tussen 09:00u en 20:00u op 088 66 99 012 (lokaal tarief).

Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 012