Rechtsbijstandverzekering: via PrizeWize verzekerd van rechtshulp

rechtsbijstandverzekering

Lijkt de luxe hotelkamer die je hebt geboekt eerder een verbouwde linnenkamer? Of dreig je gedwongen ontslagen te worden na een reorganisatie op je werk? Het zijn enkele voorvallen waarbij het heel fijn is om terug te kunnen vallen op een rechtsbijstandsverzekering. Kom op voor je rechten en verzeker je van rechtsbijstand!

In deze categorie vind je ook:
 

Verschillende samenstellingen van een rechtsbijstandverzekering

1 op de 3 mensen maken kans om een partij te worden in een juridisch conflict. De kosten van juridische hulp zijn aanzienlijk hoog en al snel is je eigen vermogen te hoog om in aanmerking te komen voor een pro Deo advocaat – een door de overheid gesubsidieerde advocaat. Een rechtsbijstandverzekering biedt je de uitkomst.

Wanneer je een rechtsbijstandverzekering aanvraagt, geef je zelf aan welke situaties je wilt meeverzekeren. Enkele voorbeelden zijn: schadeverhaal, inkomen, fiscaal recht en vermogen, verkeer en wonen.

 

100% onafhankelijk en streven naar volledig vergelijken

PrizeWize werkt geheel onafhankelijk van de verzekeraars en geen enkele verzekeraar kan invloed uitoefenen op onze bedrijfsvoering. De enige manier waarmee zij hun positie in onze vergelijker kunnen beïnvloeden, is door hun premie of tarieven te verlagen. Wij streven ernaar zo volledig mogelijk te zijn in onze vergelijker voor de rechtsbijstandverzekering.

Wil je advies van een medewerker? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.

 
Voortaan ook verzekerd zijn van juridische hulp bij een conflict?  Rechtsbijstandverzekering vergelijken
Terug naar de beginpagina
PrizeWize ondervindt op dit moment problemen met de telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kunnen we je helaas niet te woord staan. We verzoeken je vriendelijk later terug te bellen. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig?
088 66 99 012